Over Life Power Academy

Trainingen met een diepgaand inzicht als resultaat 

Lees meer

Leveren de trucjes die je hebt geleerd geen resultaat meer op?

Stapels met boeken heb je in de kast staan. Talloze opleidingen, cursussen, trainingen, webinars en seminars heb je gevolgd. Het aantal e-books dat je hebt gedownload vreet de ruimte op je computer op.

Kennis te over

Je bent leergierig en wilt groeien. Jezelf blijven ontwikkelen. Aan kennis geen gebrek, zou je zeggen.
Lukt het je om al die kennis toe te passen? In het begin waarschijnlijk wel. Maar het blijft niet zo. Na een tijd verval je weer in je oude patronen.

Bij leren hoort bewustwording

Nieuwe dingen leren is een proces. Je komt dingen tegen in jezelf die je saboteren. Belemmeringen die voortkomen uit je onderbewuste.

Geen trucjes maar blijvende oplossingen

Bij coaching en training wordt hier vaak onvoldoende aandacht aan besteed. Wat je leert werkt dan als een trucje, een handvat. Het is geen blijvende oplossing. Kennis die je kunt toepassen.

Wat anderen over ons zeggen

De training 'Communiceren doe je zo' geeft inzicht in de menselijke interactie, maar nog meer in wie je bent en waarom - Tanja Otting

Het was erg interessant en door het vele doen tussendoor kreeg het nog extra betekenis - Maaike van den Berg

Ik vond de trainers heel open, humorvol en goed in het creëren van een fijne sfeer in de groep. - Susanne Verheij

Over Life Power Academy

In de coachingspraktijken VitalityNow en Life Power Services ervaren wij dagelijks dat nieuwe dingen leren voor mensen lastig is. Zeker het leren van nieuw gedrag. In de coachingstrajecten delen wij veel informatie en kennis. We leren methoden en helpen bij het toepassen in de praktijk. Onze cliënten bereiken hier prachtige resultaten mee.


Om onze kennis met meer mensen te kunnen delen hebben we Life Power Academy opgericht. Door trainingen te ontwikkelen en te geven bereiken we meer mensen. Helpen we meer mensen met het behalen van diepgaande inzichten. Zo leveren wij een bijdrage aan hun levensgeluk.


Een belangrijk onderdeel van het leven is werk. Onze trainingen zijn ook zakelijk in te zetten. Aangepast aan de behoeften die er zijn. Op maat. Om zo optimaal bij te dragen aan werkgeluk.

Sander en Cynthia Hilkman

Wij zijn Sander en Cynthia Hilkman. Wij coachen en trainen mensen op het gebied van verbindende communicatie, systemisch werk, vitaliteit, ademhaling en persoonlijke ontwikkeling. Cynthia sinds 2008 en Sander sinds 2015.